Suodattimet

Linder on ruotsalainen veneitä valmistava yritys. Materiaalina veneisiinsä Linder käyttää maankuoren yleisintä metallia alumiinia. Muihin materiaaleihin verrattuna alumiinilla on monia etuja, kuten hyvä saatavuus, kierrätettävyys, keveys ja lujuus. Lisäksi alumiinin korroosioherkkyys on alhainen.

Veneensä Linder valmistaa käyttämällä venytysmuovausta, jossa runkolevy vedetään muotin päälle. Muotin avulla luodaan Linder-veneille tutut pehmeät ja harmoniset linjat, jotka ovat tuotemerkin tunnusominaisuus. Kyseinen muovaustekniikka säästää energiaa, koska se useimmissa alumiiniseosteissa kovettaa levyn eikä se siten vaadi lämpökovettamista. Muut valmistajat hitsaavat, tai pahimmassa tapauksessa niittaavat rungon sivut yhteen.

Linder yhdistää rungon molemmat sivut ruuvilla ja ainutlaatuisella köliprofiililla. Tiiviys on niin täsmällinen, etteivät valo tai happi pääse tiivisteaineeseen, mikä estää siten materiaalin vanhenemisen. Valmistuksen viimeistelyssä jää jäljelle vähemmän liitoksia, mikä vähentää vuotojen ja kulumisen riskiä.

Materiaalivalinta sekä hyvin suunniteltujen ja laskettujen runkoprofiilien yhdistelmä tekevät Linder-veneistä erittäin merikelpoisia, uppoamattomia ja silti kevyitä. Linder-veneellä saat enemmän vauhtia vähemmillä hevosvoimilla. Se on alumiinin ainutlaatuisten ominaisuuksien ja runkoprofiiliemme ansiota.

Tutustu Veneilijän Verkkokaupan Linder-veneiden valikoimaan täällä.

Tilaa Veneilijän uutiskirje
Liity Veneilijän Verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi, ja saat jatkossa tietoa veneilystä, uutuustuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista ensimäisten joukossa. Lähetämme 1-4 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Tilaa uutiskirje
100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi