Veneilijän Verkkokauppa tarjoaa maksutavat yhteistyössä Paytrailin ja Klarnan kanssa. Tarjoamme maksutavoiksi kortti- ja verkkopankkimaksun, mobiilimaksamisen sekä laskun ja osamaksun.

Maksut Paytrailin kautta

Paytrailin kautta on tarjolla seuraavat maksutavat:

Verkkopankkimaksut: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Säästöpankki, Oma Säästöpankki, POP Pankki, Aktia, Handelsbanken, Ålandsbanken ja S-Pankki.

Lasku- ja osamaksupalvelut: Walley, OP Lasku ja Jousto

Korttimaksaminen: Visa, Mastercard ja American Express

Mobiilimaksaminen: MobilePay, Pivo, Siirto ja Apple Pay

Kun tuotteet maksetaan Paytrailin maksutapojen kautta, Veneilijän Verkkokauppa.fi toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Veneilijän Verkkokauppa.fi vastaa siis ainoastaan tuotteen markkinoinnista, toimituksesta sekä mahdollisten reklamaatioiden hoitamisesta. Voit tarpeen vaatiessa osoittaa reklamaation myös Paytrail Oyj:lle.

Paytrail Oyj välittää Maksupalvelulain 290/2010 mukaisesti maksun summan WBC Veneilijän Verkkokauppa:lle. Tieto maksusta toimitetaan maksun saajalle / toimittajalle välittömästi.

Visa ja MasterCard -maksut

Visa, Visa Electron ja MasterCard -maksuissa Paytrail Oyj toimii tuotteen myyjänä.

Paytrail-tili

Paytrail-tilin kautta tehtävissä korttimaksuissa maksutapahtuman sopimusosapuolina toimivat Paytrail ja kortin haltija.

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (ent. Suomen verkkomaksut) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin. Maksun vastaanottajana näkyy Paytrail Oyj. Maksun tilityksen saaja: WBC Veneilijän Verkkokauppa.

Maksut Klarnan kautta

Verkkokaupassamme on käytössä Klarna Payments -maksujärjestelmä. Kun valitset Klarnan maksutavaksi ja vahvistat tilauksen, sinut ohjataan Klarnan maksusivulle. Maksuliikenne tapahtuu siis asiakkaan ja Klarnan välillä. Veneilijän Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana, toimittaa tuotteet ostajalle ja vastaa mahdollisista reklamaatioista.

Maksa heti

Klarnan maksa heti on nopea ja helppo maksutapa, jossa voit valita joko verkkopankkimaksun tai korttivaihtoehdon. Voit maksaa kaikkien suomalaisten pankkien debit- ja credit-korteilla tai Visa Electron –kortilla, mikäli olet aktivoinut verkkopankissasi Electron-korttisi verkkomaksuominaisuuden. Verkkopankkimaksaminen onnistuu Klarnan kautta Maksa heti- palveluna seuraavien pankkien verkkopankissa: S-pankki, Aktia, Danske Bank, Osuuspankki, Nordea ja Säästöpankki, POP-pankki, Ålandsbanken, OmaSP, Handelsbanken, SEB

Maksa myöhemmin

Klarnalla saat 30 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa. Maksuaika alkaa tilauksen lähettämisestä. Tämä tarkoittaa, että vastaanotat tuotteen ennen kuin sinun tarvitsee maksaa sitä. Laskun eräpäivää on mahdollista siirtää lisämaksusta Klarnan sivuilla.

Pilko maksut

Klarnan erämaksu ei vaadi monimutkaista rekisteröintiä tai erillistä luottohakemusta. Jotta voit valita laskun tai osamaksun tilauksen maksutavaksi, tulee sinun syöttää henkilötunnuksesi kassalla Klarnan maksupohjaan. Luottopäätös  tehdään heti kassalla syöttämiesi tietojen perusteella, jonka jälkeen voit valita sinulle sopivimman erämaksusuunnitelman.

Tutustu Klarnan ehtoihin täällä.

100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi