Antamalla tuotearvion voit auttaa muita tekemään ostopäätöksen. Lue kuitenkin ensin tuotearvostelujen ehdot ja ohjeet. Kiitos vaivannäöstä!
46616895771f1a.webp

Lähettämällä tuotearvostelun Veneilijän Verkkokauppa.fi sivustolle vakuutat, että omistat arvosteltavan tuotteen, olet käyttänyt tuotetta, ja että tuotearvostelu perustuu omaan parhaaseen näkemykseesi. Olet sisällön ainoa tekijä ja niiden immateriaaliomaisuuden haltija. Kaikki kirjoittamasi sisältö on paikkansa pitävää. Olet vähintään 13-vuotias. Antamasi sisältö ei riko näitä käyttöehtoja eikä aiheuta vahinkoa kenellekään tai millekään. 

Vakuutat lisäksi, ettet lähetä sisältöä, jonka tiedät olevan väärää, epätarkkaa tai harhaanjohtavaa. Joka loukkaa kolmannen osapuolen tekijänoikeutta, patenttia, tavaramerkkiä. liikesalaisuutta tai muita omistusoikeuksia tai julkisoikeuksia tai yksityisyyttä. Joka rikkoo jotakin lakia, asetusta, määräystä tai säännöstä (joka koskee mm. vientivalvontaa, kuluttajasuojaa, vilpillistä kilpailua, syrjinnän ehkäisyä tai valheellista mainontaa). Joka on tai jonka voidaan perustellusti katsoa olevan herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, vihamielistä, rodun tai uskonnon suhteen yksipuolista tai loukkaavaa, lainvastaisesti uhkailevaa tai lainvastaisesti ahdistelevaa jotakin yksilöä, kumppanuutta tai yhtiötä kohtaan. Josta jokin kolmas osapuoli on antanut maksun tai jonkinlaisen hyvityksen. Joka sisältää jotakin tietoa tai viittauksia, jotka koskevat muita sivustoja, osoitteita, sähköpostiosoitteita, yhteystietoja tai puhelinnumeroita. Joka sisältää tietokoneviruksia tai haittaohjelmia tai muita mahdollisesti vahingollisia tietokoneohjelmia tai tiedostoja.

Suostut vapauttamaan Veneilijän Verkkokauppa.fin (ja sen toimihenkilöt, johtajat, edustajat, alayhtiöt, yhteisyritykset, työntekijät ja ulkopuoliset toimittajat) vastuusta ja pitämään viattomina suhteessa kaikkiin sellaisiin vaateisiin, vaatimuksiin ja vahingonkorvauksiin (sekä varsinaisiin että välillisiin) olivat ne sitten millaisia tahansa, tunnettuja tai tuntemattomia, mukaan lukien kohtuulliset asianajopalkkiot, jotka ovat seurausta edellä antamiesi vakuutusten rikkomisesta tai jonkin lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien loukkaamisesta.

Kaikkeen lähettämääsi sisältöön annat Veneilijän Verkkokauppa.fille pysyvän, peruuttamattoman, käyttömaksuttoman, siirrettävän oikeuden ja lisenssin käyttää, kopioida, muuntaa, poistaa kokonaan, sovittaa, julkaista, kääntää, käyttää johdannaisteosten luomiseen, myymiseen ja jakeluun kyseistä sisältöä ja sisällyttää kyseistä sisältöä johonkin muotoon, tietovälineeseen tai teknologiaan kaikkialla maailmassa antamatta siitä sinulle korvausta.

Kaikkea lähettämääsi sisältöä voidaan käyttää Veneilijän Verkkokauppa.fin yksinomaisen harkinnan mukaan. Veneilijän Verkkokauppa.fi varaa oikeuden muuttaa, tiivistää tai poistaa minkä tahansa sellaisen sisällön Veneilijän Verkkokauppa.fin sivustolta, jonka se katsoo yksinomaisen harkintansa mukaan rikkovan sisältöä koskevia ohjeita tai näiden käyttöohjeiden muita määräyksiä. Veneilijän Verkkokauppa.fi ei takaa, että sinulla olisi mahdollisuutta muokata tai poistaa mitään lähettämääsi sisältöä. Tuotearvostelut sekä kysymykset ja vastaukset julkaistaan yleensä 2-4 arkipäivän kuluessa. 

Sinä myönnät, että sinä, eikä Veneilijän Verkkokauppa.fi, olet vastuussa lähettämästäsi sisällöstä. Mikään lähettämäsi sisältö ei ole salassapitovelvollisuuden alainen Veneilijän Verkkokauppa.fin, sen edustajien, alayhtiöiden, tytäryhtiöiden, kumppaneiden tai ulkopuolisten palveluntoimittajien tai niiden vastaavien johtajien, toimihenkilöiden tai työntekijöiden taholta.

Lähettämällä sähköpostiosoitteesi tuotearvostelujen yhteydessä, suostut siihen, että Veneilijän Verkkokauppa.fi ja sen ulkopuoliset palveluntoimittajat voivat käyttää sähköpostiosoitettasi ottaakseen yhteyttä sinuun tuotearvosteluiden sekä kysymysten ja vastausten johdosta tai muista hallinnollisista syistä.

Jos Veneilijän Verkkokauppa.fin yksityisyyttä koskevien menettelytapojen ja näiden käyttöehtojen välillä on ristiriita, nämä käyttöehdot ovat määrääviä tuotearvosteluihin liittyvien palveluiden suhteen.

Palvelutarjoajan tietosuojaselosteen löydät täältä.

100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi