Asiakkaalla on oikeus palauttaa verkkokaupan kautta tilatut käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä pois lukien.

Palautettavan tuotteen, tuotepakkauksen, kaikkien mukana tulleiden tarvikkeiden ja ohjeiden on oltava kunnossa. Tuotteen arvo alenee ja hyvitys pienenee, jos tuotteessa on selviä käytön jälkiä tai pakkauksesta puuttuu jotain. Pidätämme oikeuden vähentää palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle palautettavasta summasta. Palautusoikeus ei koske VAK-tuotteita, metritavaraa, erikoistilaustuotteita, lahjakortteja, outlet-tuotteita ja elektronisia karttakortteja, joiden pakkauksen sinetti on avattu.

Myymälästä ostetuilla käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän vaihto-oikeus ostopäivästä laskien.

Paketin noutamatta jättäminen Postin tai Matkahuollon toimipisteestä ei ole sama asia kuin tilauksen peruminen. Jos asiakas jättää noutamatta tilauksen Postista/Matkahuollosta ja tilaus toimitetaan takaisin lähettäjälle, pidätämme oikeuden vähentää palautuksesta aiheutuneet kulut asiakkaalle palautettavasta summasta.

Palautusohje

Palautuksesta täytyy tehdä aina sähköinen palautusilmoitus ennen tuotteen takaisinlähetystä osoitteeseen: tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi. Lisää palautusilmoitukseen tilausnumero, Tilaajan nimi, puhelinnumero ja sähköposti, palautuksen syy (viallinen tuote, tuotteen vaihto, jne.) sekä tilinumero mahdollista rahan palautusta varten.

Odota asiakaspalvelumme vastausta ennen kuin lähetät palautettavan tuotteen takaisin - kiitos!

Matkahuollon asiakaspalautusnumero: 9530781 Postin asiakaspalautusnumero: 616186

100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi