Suodattimet
UML Pro Sensor Elite Varapatruunasarja 33g
-33%
Marinepool Pelastusliivit 100N 5-90+ kg
Marinepool Classic ISO 150N Paukkuliivi
-34%
UML Varapatruunasarja Pro sensor 38g
-34%
UML Pro Sensor Elite sulake
UML Varapatruunasarja Pro Sensor 45g
-32%
Marinepool Aero Plus 165N Paukkuliivi harmaa
-47%
Marinepool Aero Plus 165N Paukkuliivi valk.
-42%
Marinepool Aero Pro 220N Paukkuliivi harmaa
-42%
Automaattinen latausrele Acr 120A
-25%
UML Varapatruunasarja 24g

Marinepool on saksalainen tuotemerkki, joka tarjoaa laadukkaita merellisiä urheiluvaatteita ja -varusteita, kuten pelastusliivejä. Marinepoolin valikoimaan kuuluu monipuolisia tuotteita, jotka on suunniteltu kestämään vaativia olosuhteita merellä. Alla on tarkempaa tietoa Marinepoolin tarjoamista tuoteryhmistä Veneilijän Verkkokaupassa:

Marinepool Pelastusliivit

Marinepool valmistaa korkealaatuisia pelastusliivejä, jotka on suunniteltu tarjoamaan turvallisuutta ja mukavuutta vesillä liikkuville. Niiden pelastusliivivalikoimaan kuuluu erilaisia malleja, kuten automaattisesti laukeavia ja manuaalisesti laukeavia pelastusliivejä, sekä erityisesti lapsille suunniteltuja vaihtoehtoja. Marinepoolin pelastusliivit tunnetaan luotettavuudestaan ja turvallisuudestaan.

Marinepool Paukkuliivit

Marinepoolin paukkuliivit tarjoavat lisäturvaa vesillä liikkuville. Ne ovat suunniteltu laukeamaan automaattisesti vedessä, mikä auttaa ylläpitämään kelluvuutta hätätilanteissa. Paukkuliivit ovat olennainen osa turvavarustusta merellä, ja Marinepoolin mallit tarjoavat luotettavaa suojaa.

Marinepool Kelluntaliivit

Marinepoolin kelluntaliivit tarjoavat lisäturvaa erilaisiin vesillä liikkumisen tilanteisiin. Ne on suunniteltu tukemaan kelluvuutta ja lisäämään turvallisuutta esimerkiksi veneillessä, kalastaessa tai vesiliikuntaharrastusten parissa. Marinepoolin kelluntaliivit ovat mukavia ja käytännöllisiä käyttää, ja ne ovat olennainen osa varustusta vesillä liikuttaessa.

Tutustu myös vesiturvallisuuden valikoimaamme osastolla Pelastus-, kellunta- ja paukkuliivit.

Tilaa Veneilijän uutiskirje
Liity Veneilijän Verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi, ja saat jatkossa tietoa veneilystä, uutuustuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista ensimäisten joukossa. Lähetämme 1-4 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Tilaa uutiskirje
100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi