Suodattimet
CREWSAVER PURJEHDUSHANSKA
Crewsaver Ergofit 190N Pro automaattiliivi, valjaalla ja hupulla, sininen
-14%
Atacama Pro Kuivapuku
Crewfit 150N Junior Lasten paukkuliivi
-24%
Crewfit 165N Sport Paukkuliivi musta
-20%
Crewfit 180N Pro Paukkuliivi valjailla musta
-22%
Puosuntuoli Crewlift 40

Puosuntuoli Crewlift 40

99,00 €140,00 €
-29%

Crewsaver on tunnettu brändi, joka on erikoistunut vesiturvallisuustuotteisiin. Heidän valikoimansa sisältää muun muassa paukkuliivejä, kelluntaliivejäpelastusliivejä, kuivapukuja, kelluntapukineita ja muita vesiturvallisuuteen liittyviä varusteita. Crewsaverin tuotteet ovat erityisesti suosittuja purjehtijoiden, veneilijöiden ja muiden vesillä liikkuvien keskuudessa.

Yritys on perustettu vuonna 1957 ja sillä on pitkät perinteet turvallisuusvarusteiden valmistuksessa. Crewsaver tunnetaan innovatiivisista ja korkealaatuisista tuotteistaan, jotka täyttävät tiukimmat turvallisuusstandardit. Yrityksen tuotteita käytetään niin harrastelijaveneilijöiden kuin ammattimerenkulkijoidenkin keskuudessa.

Crewsaverin tavoitteena on tarjota parasta mahdollista suojaa vesillä liikkuville ja he panostavat jatkuvasti tutkimukseen ja tuotekehitykseen parantaakseen tuotteidensa turvallisuutta ja mukavuutta. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja erityisesti luotettavuudestaan ja kestävyydestään, mikä tekee niistä suosittuja valintoja vaativissa olosuhteissa.

Jos tarvitset luotettavia ja laadukkaita vesiturvallisuustuotteita, Crewsaver on varmasti tutustumisen arvoinen brändi.

Tilaa Veneilijän uutiskirje
Liity Veneilijän Verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi, ja saat jatkossa tietoa veneilystä, uutuustuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista ensimäisten joukossa. Lähetämme 1-4 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Tilaa uutiskirje
100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi