Suodattimet
Motorguide Snapback
Motorguide R3 55lbs Digital 36" 12V Sähköperämoottori
-8%
Motorguide Xi3 55Lbs 54" Makeavesi Keulamoottori 12V
-11%
Motorguide Xi3 55Lbs 60" Merivesi Keulamoottori 12V
-19%
Motorguide Xi3 70Lbs 60" Merivesi Keulamoottori 24V
-22%
Motorguide asennuspaketti

Motorguide asennuspaketti

199,00 €229,00 €
-13%

Motorguide suunnittelee ja valmistaa kalastajille suunnattuja uistelumoottoreita, jotka tarjoavat hiljaisen toiminnan, pitkän akun keston, tarkan ohjauksen ja helppokäyttöisyyden.

Motorguide mallistoon kuuluvat edistykselliset keulamoottorit ja sähköperämoottorit. Xi5- ja Xi3-sarjan keulasähkömoottorit muuttavat kalastustapojasi 50% kilpailijoita nopeammalla ohjauksella, langattomalla käsi- ja jalkaohjauksella, taivasankkurilla ja monilla muilla edistyneillä ominaisuuksilla.

R-sarjan käsikäyttöiset, peräpeiliin kiinnitettävät sähköperämoottorit ovat alan johtavia uistelumoottoreita. Niiden ominaisuuksiin kuuluvat käännettävä moottoripää keula- tai takauistelukäyttöön, ergonominen, jatkettava kierrettävä ohjauskahva, 5 nopeutta eteenpäin ja 2 peruutusnopeutta. Saatavana joko suolaisena tai makean veden rakennettuna.

Joten miksi odottaa enää? Hanki itsellesi Motorguide uistelumoottori ja lähde seuraavalle kalastusseikkailullesi täysillä varustettuna!

Tilaa Veneilijän uutiskirje
Liity Veneilijän Verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi, ja saat jatkossa tietoa veneilystä, uutuustuotteista ja ajankohtaisista tarjouksista ensimäisten joukossa. Lähetämme 1-4 uutiskirjettä kuukaudessa. Voit perua uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.
Tilaa uutiskirje
100% kotimainenVeneilijän Verkkokauppa on kotimainen yritys, joka työllistää suomalaisia.
MaksutavatMeillä maksat monipuolisesti ja turvallisesti.
Nopea toimitusVarastossa olevat tuotteet 1-3 arkipäivää. Tilaustuotteet yleensä 2-7 arkipäivää.
Asiakaspalvelu020 755 8926 tilaukset@veneilijanverkkokauppa.fi