PELASTUSLIIVIT

Tiedot

Myymälämme

Myymälämme

Myymälämme sijaitsevat Helsingissä Lauttasaaressa ja Herttoniemessä

PELASTUSLIIVIT

Turvalliset pelastusliivit kaikenlaiseen veneilyyn. Perinteiset 100N pelastusliivit ja automaattiliivit antavat parhaimman mahdollisuuden pelastua. Kelluntaliivit eli veneilyliivit ovat tarkoitettu lähinnä kellunta-apuvälineiksi. Ne eivät käännä tajuttomana veteen joutunutta henkilöä selälleen. Kelluntaliivit käyvät myös pelastusliiveinä huviven...

Turvalliset pelastusliivit kaikenlaiseen veneilyyn. Perinteiset 100N pelastusliivit ja automaattiliivit antavat parhaimman mahdollisuuden pelastua. Kelluntaliivit eli veneilyliivit ovat tarkoitettu lähinnä kellunta-apuvälineiksi. Ne eivät käännä tajuttomana veteen joutunutta henkilöä selälleen. Kelluntaliivit käyvät myös pelastusliiveinä huvivenepuolen katsastuksessa sekä täyttävät lain vaatimukset, kun liivejä tarkistetaan. Automaattiliivit kääntävät veteen joutuneen. Niiden merkittävin valintaperuste on yleensä tarpeeksi suuri nostovoima sekä istuvuus. Automaattiliiveissä eli paukkuliiveissä on aina oltava käytössä haararemmi. Niitä löytyy myös valjaallisina versioina, joka tarkoittaa, että liivissä on kiinnityspaikka turvaköydelle. Näitä käytetään yleensä vain purjeveneissä. Moottoriveneilyssä suositaan pikakiinnitystä.

Lisää

PELASTUSLIIVIT -

Tuoteryhmät

 • AUTOMAATTILIIVIT

  Automaattiliviit eli kansankielellä paukkuliivit, täyttyvät nimensä mukaisesti automaattisesti niiden jouduttua veteen. Ne ovat mukavampia pitää päällä kuin perinteiset pelastusliivit ja liikkuminen niiden kanssa on helpompaa. Automaattiliivejä tulee tarkistaa ja huoltaa säännöllisesti, jotta varmistetaan niiden toimivuus käyttötilanteessa. Huollon voi suorittaa myös itse. Tietoa siihen löytyy paljon verkosta ja sitä saa myös palvelevista venetarvikeliikkeistä. Automaattiliivejä löytyy niin valjaallisia kuin valjaattomiakin. Valjaallisiin liiveihin voidaan kiinnittää turvaköysi. Haararemmi löytyy jokaisesta myymästämme liivistä. Haararemmiä tulee ehdottomasti käyttää aina liivin ollessa päällä. Liivejä löytyy eri nostovoimalla, huvivenepuolella yleensä väliltä 150-220N.

 • KELLUNTALIIVIT

  _

 • PELASTUSLIIVIT 100N
 • KELLUNTATAKIT
 • PELASTUSPUVUT

  Pelastuspuvuissa on yleensä vedenpitävät joustavat mansetit ja hupussa kasvojen pehmeät tiivisteet pitävät vedessä olevan henkilön kuivana. Lämpimät käsineet ovat joustavalla hihnalla kiinni hihansuussa, ja nilkoissa istuvuutta parantavat kiristettävät tarranauhat.

 • LEMMIKKIEN PELASTUSLIIVIT
 • TARVIKKEET