Garmin GPSMAP 721xs

Uusi tuote

GPSMAP 721sx -karttaplotteri-luotainyhdistelmälaitteella erinomainen näkyvyys päivin ja öin. Laite on komentosiltasi keskipiste huolimatta siitä, onko se taso- tai upotusasennettu tai sankatelineellä kiinnitetty.

Tiedot

Varastossa

699.00EUR sis. alv

-700.00EUR

1,399.00EUR sis. alv

Lisätiedot

GPSMAP 721sx -karttaplotteri-luotainyhdistelmälaitteella erinomainen näkyvyys päivin ja öin. Laite on komentosiltasi keskipiste huolimatta siitä, onko se taso- tai upotusasennettu tai sankatelineellä kiinnitetty. Laite sisältää median integroinnin, on yhteensopiva automaattiohjauksen kanssa ja tukee tutkaa sekä NMEA 2000- ja langatonta yhteyttä. Se sisältää Garminille tunnusomaisen helppokäyttöisen liittymän.

Erittäin nopea10 Hz:n GPS/GLONASS

Kun 10 Hz:n GPS/GLONASS-vastaanotin on integroituna, 721xs-laite päivittää sijainnin ja suunnan jopa 10 kertaa sekunnissa. Se näyttää sijainnin sujuvasti näytössä ja on osoittautunut uskomattoman tarkaksi merkittäessä reittipisteitä ja navigoitaessa.

Luotauksen lisätuki

Sisäinen tuki laajalle valikoimalle Garminin kaikuantureita, kuten 50/200 kHz:n ja 77/200 kHz:n kaikuantureille, DownVü-luotaimelle ja CHIRP-tekniikalle. Lisäksi laite tukee Minn Kota®- ja MotorGuide®-perämoottorin kaikuantureita.

Verkossa olevat yhdistelmälaitteet voivat jakaa sisäisiä luotaimiaan muiden verkossa olevien laitteiden kanssa. GPSMAP 721xs -laitteessa voit myös valita, mitä tietoa luotainnäytössä näytetään. Esimerkiksi vuorokauden aika tai GPS-nopeus.

Tämä laite sisältää myös luotaintallennuksen, joka koordinoi luotaintulosten ajoituksen veneen sijainnin kanssa ja tallentaa digitaalisia tietoja toistettavaksi tietokoneessa, joka käyttää HomePort™-suunnitteluohjelmistoa.

Lisää markkinoiden selkeimmät luotainkuvat vesillä

Lisää valinnainen GCV™ 10 Black Box -luotain, jotta saat käyttöön Garminin DownVü- ja SideVü™-luotaimen, joissa on markkinoiden selkeimmät luotainkuvat vesillä.

CHIRP-tekniikan hyödyt

Käytettäessä yhteensopivan CHIRP-kaikuanturin kanssa (myydään erikseen) GPSMAP 721xs näyttää kalastuspaikkojen, hylkyjen ja sukelluspaikkojen luotainkuvat selkeästi. Garminin CHIRP-luotain takaa erinomaisen näkyvyyden ja tarkkuuden syvissäkin vesissä. Siinä voi valita tiettyjä taajuuksia urheilukalastusta varten, kun halutaan saalistaa tiettyjä kalalajeja. Pohjan muodot näkyvät entistä paremmin, ja signaalin häiriöitä voidaan vähentää entistä syvemmissä vesissä alla olevien kohteiden tulkitsemiseksi sekä navigointiturvallisuuden ja kalastustehon lisäämiseksi.

NMEA 2000 -tuki

Tämän yhdistelmän avulla voit laajentaa veneen mahdollisuuksia. Laite tukee NMEA 2000 -ominaisuutta, jotta näet näytössä tärkeitä tietoja esimerkiksi automaattiohjauksesta ja moottorista.

Tutkan tuki

Lisää haluamasi meritutka, jossa on joko avoantenni tai uusi xHD-kupuantenni, jotka ovat helppokäyttöisiä ja sisältävät edistyneitä avoantenniominaisuuksia.

Verkkoyhteydet

GPSMAP 721xs sisältää tiettyjä verkko-ominaisuuksia, joiden kautta voit jakaa muiden yhteensopivien GPSMAP-laitteiden kanssa tietoja, kuten lisäkarttoja ja käyttäjätietoja, mukaan lukien reittipisteet, reitit ja jäljet. Käyttäjätiedot voidaan synkronoida automaattisesti muiden verkossa olevien karttaplottereiden tietojen kanssa.

Erityisominaisuudet purjehdukseen

Tuettuja purjehdusominaisuuksia ovat suuntaviivat, parannettu tuuliruusu, keulaviiva ja suuntaviiva pohjaan nähden, tosituulen tietokentät sekä vuorovesien/virtausten/ajan liukusäädin. Mittarinäytöt on suunniteltu niin, että niistä näkee tärkeät tiedot yhdellä silmäyksellä. Tällaisia tietoja ovat esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen kulma, virran suunta ja nopeus, todellinen tai suhteellinen tuulennopeus, pysty- tai vaakasuuntaiset kaaviot sekä tietopalkki, jonka tietokenttiä voi muokata.

Panoptix™ Down -kaikuanturi (lisävaruste)

Yhden ja saman Panoptix Down -kaikuanturin kolmessa näkymässä näet veneen alla uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet pohjasta veden pintaan ulottavassa vesipilarissa uivat kalat kolmiulotteisina. Myös veneen ollessa paikallaan näet veneen alla olevat kohteet kolmiulotteisina. (anturi myydään erikseen)

Panoptix Forward -kaikuanturi (lisävaruste)

Yksi ja sama eteenpäin suunnattu Panoptix Forward -kaikuanturi näyttää kaksi näkymää, vaikka vene olisi paikallaan. Se näyttää pohjan sekä veneen edessä olevassa vesipilarissa uivat saalis- ja täkykalat reaaliaikaisesti. Näet jopa uistimen, kun kelaat sitä sisään. Lisäksi voit tarkastella veneen edessä olevia kaloja ja rakenteita kolmiulotteisina. (anturi myydään erikseen)

Mitat 22,9 x 14,2 x 6,1 cm (9,0 x 5,6 x 2,4 tuumaa)
Näytön koko, LxK 15,2 x 9,1 cm, lävistäjä 17,8 cm (6,0 x 3,6 tuumaa, lävistäjä 7,0 tuumaa)
Näytön tarkkuus, LxK 800 x 480 kuvapistettä
Näytön tyyppi monen kosketuksen WVGA-kosketusnäyttö
Paino 1,0 kg (2,3 paunaa)
Water rating IPX7
Antenni Internal with external connection
NMEA 2000® compatible Kyllä
NMEA 0183 -yhteensopiva Kyllä
XM WX -sääradio Yhdysvalloissa ja Kanadassa Kyllä
Power consumption

Max power usage at 10 Vdc: 27 W

Typical current draw at 12 Vdc: 1.3 A

Max current draw at 12 Vdc: 2.3 A

Mounting options Bail, flat or flush
Garmin Marine Network™ ports

2

Kartat ja muisti

Preloaded maps None
Accepts data cards 2 microSD™ cards
Waypoints 5,000
Reitit 100
Jälkiloki 50 000 reittipistettä; 50 tallennettua jälkeä

Karttaplotteritoiminnot

Yhteensopiva Garminin tutkan kanssa Kyllä
Garmin Sonar compatible
Garmin SmartMode compatible (customizable monitor presets) Ei
AIS-yhteensopiva (mahdollisuus jäljittää kohdealuksen sijainti) Kyllä
DSC-yhteensopiva (näyttää DSC-yhteensopivan VHF-radion ilmoittamat sijaintitiedot) Kyllä
Vuorovesitaulukot Kyllä
Garmin Meteor Audio System compatible Kyllä
Supports Fusion Lync compatible marine radios Kyllä
GSD™ Black Box sonar support Ei
GCV™ Black Box sonar support Kyllä
BlueChart® Mobile (planning) compatible
Garmin Helm compatible
GRID™ (Garmin Remote Input Device) compatible Ei
Wireless remote compatible Ei
Wireless mouse compatible Ei

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Garmin GPSMAP 721xs

Garmin GPSMAP 721xs

GPSMAP 721sx -karttaplotteri-luotainyhdistelmälaitteella erinomainen näkyvyys päivin ja öin. Laite on komentosiltasi keskipiste huolimatta siitä, onko se taso- tai upotusasennettu tai sankatelineellä kiinnitetty.

Lisätarvikkeet

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: