Garmin GNX 43 langallinen tuuli-loki-kaikupaketti

010-01248-60

Uusi tuote

Tuuli, loki, kaikupaketti Garminilta kahdella 43mm pohjanläpianturilla, kahdella näytöllä ja langallisella tuulianturilla.

Tiedot

Yleensä 1-3 arkipäivää

949.00EUR sis. alv

-570.00EUR

1,519.00EUR sis. alv

Lisätiedot

Tuuli-loki-kaikupaketti 43 mm:n antureilla

 • Sisältää GNX™ Wind- ja GNX 20 -veneilylaitteet, gWind™ Wired -tuulianturin sekä GDT™ 43- ja GST™ 43 -kaikuanturit, joissa on 43 mm:n varusteet ja sovittimet, jotta tietoja voidaan jakaa NMEA 2000® -verkossa
 • GNX Wind- ja GNX 20 -laitteissa on erittäin hyvin näkyvä liimasaumattu mustavalkoinen LCD-näyttö
 • gWind-tuulianturin kaksoisevätekniikka ja kolmilapainen potkuri takaavat tarkan tosituulen nopeuden (TWS) ja tosituulen kulman (TWA) mittauksen
 • Tarkat tiedot esimerkiksi veden syvyydestä, vesinopeudesta ja veden lämpötilasta
 • Helppo plug-and-play-asennus NMEA 2000 -verkkoon

Päivitä veneen sähköiset osat GNX Wired Sail Pack 43 -paketilla, joka sisältää kaiken tarvittavan, kuten 43 mm:n anturien varusteet syvyyden, lämpötilan ja vesinopeuden mittaamista varten.

GNX Wind -laite

GNX Wind antaa tuulitiedot, joiden avulla voit tehdä päätöksiä luottavaisesti. GNX Wind -laitteessa on erittäin hyvin näkyvä, liimasaumattu ja taustavalaistu mustavalkoinen LCD-näyttö, jonka taustavalon värit ovat mukautettavissa. Lisäksi se näyttää NMEA 2000 -verkon kautta samanaikaisesti kaksi tietokenttää ja digitaalisen tuuliruusun, joista näet esimerkiksi tosituulen ja suhteellisen tuulen tiedot, ohjausautomaatin ja veneen nopeuden. Pieni virrankulutus (350 mW päivällä ilman taustavaloa ja 400 mW yöllä käytettäessä keskitason taustavaloa) sopii erinomaisesti veneisiin. Mukautettavien käyttäjäasetusten ansiosta näytön asettelun voi mukauttaa haluamakseen. Näyttömääritykset sisältävät yli 15 tärkeää tuuleen, nopeuteen ja navigointiin liittyvää veneilyparametria. GNX Wind muodostaa ANT®-tekniikalla yhteyden gWind Wired -tuulianturiin ja yhteensopivaan quatix®-GPS-veneilyälykelloon tai Garmin Nautix™ -aurinkolasinäyttöön ja suoratoistaa tuulitietoja siihen.

gWind-tuulianturi

gWind-tuulianturi on helposti asennettava ratkaisu. Tarkat tuulisignaalit lähetetään langattomasti ANT-yhteyden kautta suoraan GNX Wind -laitteeseen tai yhteensopivaan GPSMAP®-karttaplotteriin. Tuulianturi sisältää tunnettua Nexus-kaksoisevätekniikkaa ja kolmilapaisen potkurin, jotka takaavat tarkan tuulen nopeuden ja tuulikulman mittauksen heikossakin tuulessa.

GNX 20 -veneilylaite

Helppolukuinen GNX 20 -näyttö, jossa on mustat numerot valkoisella tai värillisellä taustalla, näyttää selkeästi veden syvyyden, veneen nopeuden vedessä, veden lämpötilan ja yli 50 muuta veneilyparametria NMEA 2000 -verkon kautta. Mukautettavien käyttäjäasetusten ansiosta voit valita 5 näyttömäärityksen joukosta sopivimman venettä tai moottorivenettä varten (mukaan lukien yksöis-, kaksois- ja kolmoistoiminto). Kaaviotiloissa voit näyttää tuuli-, syvyys- ja nopeustietoja. Voit myös mukauttaa sivuja, jotta näet niillä itsellesi tärkeimmät veneily- ja venetiedot. Liimasaumattu näyttö ja heijastuksia estävä linssi takaavat erinomaisen luettavuuden vuorokauden ympäri, ja jyrkkäkontrastisten numeroiden korkeudeksi voi määrittää jopa 36 mm. Laitteen virrankulutus päiväsaikaan on vain 25 mA / 350 mW, kun se ei tarvitse taustavaloa, ja yölläkin ainoastaan 400 mW, kun käytetään keskitason taustavaloa.

GDT 43- ja GST 43 -kaikuanturit sekä 43 mm:n varusteet

Jos sinulla on jo 43 mm:n varusteet läpivientikaikuantureita varten, uusia reikiä ei tarvitse porata. Paketti sisältää 43 mm:n läpivientikaikuanturit, jotka voidaan jälkiasentaa veneisiin, joissa on ennestään Nexus®- tai Silva TH43 -kaikuantureita. GST 43 on nopeutta ja lämpötilaa mittaava kaikuanturi, ja GDT 43 on syvyysanturi. Kun lisäät NMEA 2000 -sovittimen, kukin GDT 43 -anturi pystyy jakamaan tiedot NMEA 2000 -verkossa yhteensopivaan Garmin-karttaplotteriin tai -laitenäyttöön.

Pakkauksessa:
 • gWind Wired -tuulianturi 25m kaapelilla
 • GNX™ 20
 • GNX Wind -veneilylaite
 • GDT™ 43 ja NMEA 2000® -sovitin
 • GST™ 43 ja GST 10
 • NMEA 2000 -laitekaapeli (2 metriä)
 • NMEA 2000 ‑T-liitin
 • Nexus-naarasliitin, kenttäasennus
 • Mastoteline
 • Kiinnitystarvikkeet
 • Oppaat

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Garmin GNX 43 langallinen tuuli-loki-kaikupaketti

Garmin GNX 43 langallinen tuuli-loki-kaikupaketti

Tuuli, loki, kaikupaketti Garminilta kahdella 43mm pohjanläpianturilla, kahdella näytöllä ja langallisella tuulianturilla.

8 muuta tuotetta samassa kategoriassa:

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: