ALE! Deeper Smart Sonar Pro kannettava kaikuluotain

Deeper Smart Sonar Pro kannettava kaikuluotain

Uusi tuote

Deeper Smart Sonar Pro

Deeper Smart Sonar PRO on joustava ja heiteltävä kaikuluotain, joka soveltuu täydellisesti ranta-, vene- ja pilkkikalastukseen.
Ostopaikka


Tiedot

Yleensä 1-3 arkipäivää

199.00EUR sis. alv

Lisätiedot


Deeper Smart Sonar Pro


Deeper Smart Sonar PRO mahdollistaa suuremman välimatkan Deeper-laitteen ja sen käyttäjän välillä. Se on suunniteltu kellumaan veden pinnalla ja luotaamaan koko vesialueen ja pohjan, mittaamaan syvyyden, lämpötilan ja pohjan rakenteen ja merkitsemään kalat, ja lähettämään kaikki nämä tiedot suoraan älypuhelimeesi tai tablettiisi. Deeper Smart Sonar PRO on joustava ja heiteltävä kaikuluotain, joka soveltuu täydellisesti ranta-, vene- ja pilkkikalastukseen.
Ostopaikka


WiFi--yhteyden edut

WiFi-yhteyden avulla PRO siirtää tiedot älypuhelimeesi vielä tarkemmin. WiFin avulla yhteys pysyy vakaana pidemmällä matkalla, jopa Deeper-laitteen ollessa 100 metrin päässä käyttäjästä.

Kartoita suuriakin syvyyksiä

PRO kelluu vedessä ja luotaa pinnanalaista maailmaa jopa 80 m syvyyteen. Näin jäljität kaikki kalojen yleiset suojapaikat ja löydät parhaimmat apajat.

Korkeatasoinen pohjakartoitus

PRO-versiossa on suurempi luotaustarkkuus, joka erottelee jopa 1,3 senttimetrin etäisyydellä toisistaan olevat kohteet ja löytää pienempiä vedenalaisia objekteja. Siten tiedät aina, mitä olet kalastamassa.

Ilmaiset offline-kartat

Venetilassa Deeper-sovellus yhdistää PRO:n tuottamat vedenalaiset tiedot älypuhelimen GPS-sijaintitietoihin ja luo tosiaikaisia syvyyskarttoja suoraan älypuhelimen näytölle. Kaikki kartat ovat ladattavissa ilmaiseksi Deeper-sovelluksen kautta.

Langaton heiteltävä kaikuluotain

Pieni ja uskomattoman kevyt PRO on helppo ottaa käyttöön ja se soveltuu heiteltäväksi suurimmalla osalla yleisistä siimoista. Se on samankokoinen ja -painoinen kuin Bluetoothilla toimiva edeltäjänsä, mutta siinä on joitakin lisätoimintoja. PRO:n avulla saat jopa rannalta kalastaessasi käyttöösi kaikuluotaintiedot, jotka olivat aiemmin saatavilla vain kalliiden kalastusalusten mittareista.

WiFi–yhteyden edut

PRO siirtää tiedot älypuhelimeesi tai tablettiisi vielä tarkemmin WiFi-yhteyden avulla. Langaton yhteys on vakaa aina 100 m etäisyydelle asti. Puhelinverkkoyhteyttä tai datakäyttöä ei tarvita.

Sisäinen WiFi-yhteyspiste

Kalastuspaikassa ei tarvitse olla WiFi-yhteyttä tai mobiilidatayhteyttä internetiin! Deeper-laitteessa on sisäänrakennettu WiFi-yhteyspiste, jonka voit liittää älypuhelimeen tai tablettiin. Ota vain WiFi käyttöön älypuhelimestasi ja yhdistä se Deeperin yhteyspisteeseen. Voit yhdistää Deeper-laitteeseen missä päin maailmaa tahansa, jopa Amazonasin sademetsissä.


Tärkeä huomautus: Mikäli kantama jää alle ilmoitetun, ota älypuhelimestasi mobiilidata ja/tai WiFi-tuki pois käytöstä. Matkapuhelinsignaalia tai datakäyttöä ei tarvita Deeper-laitteen käyttämiseen.


Venetila

Venetilaa käytettäessä tosiaikaisen syvyyskartoituksen tiedot voi merkitä suoraan aiemmin tallennetun kartan päälle ja näyttää tiedot välittömästi älypuhelimen näytöllä. Tämä ominaisuus käyttää älypuhelimen GPS-paikannusta tarkan sijainnin varmistamiseksi. Kaikki kartat ovat tallennettavissa ja ne voi hakea esiin tehokkaamman kalastuksen tukemiseksi.

Vedenalaiset kohteet suuremmalla tarkkuudella

Suurempi luotaustarkkuus erottaa jopa 1,3 senttimetrin etäisyydellä toisistaan olevat kohteet ja löytää pienempiä vedenalaisia objekteja. Kahdeksankertainen dynaaminen kantama puolestaan havaitsee nuo kohteet tarkemmin. Yhdessä ne tuottavat sinulle tarkan pinnanalaisen kuvan.

Korkeampi luotaustaajuus

Kaikki vedenalaiset yksityiskohdat antavat tärkeitä vihjeitä kalojen piilopaikoista. PRO:ssa on tuplasti taajempi luotausaika, jopa 15 luotausta sekunnissa, jonka ansiosta voidaan havaita myös nopeammin liikkuvat vedenalaiset kohteet. Näin voit seurata kaikkia luotaimen ohitse kulkevia kaloja.Älykästä kalastusta

Deeper-sovellus on yhteensopiva useimpien iOS- ja Android-laitteiden kanssa, joten voit päivittää laitteesi kätevästi koska tahansa. Saat kaikuluotaimen uusimmat ominaisuudet ja parhaan tehon käyttöösi, kun pidät sen ajan tasalla uusimman ohjelmiston avulla. Liity verkossa olevaan smart angler -yhteisöön ja inspiroi toisia jakamalla saaliisi!

Tekniset tiedot

WiFi-kantama:     100 m

Koko:     2.6″ / 6,5 cm halkaisija
Yhteensopivuus:     Alkaen iOS 8.0 ja Android 4.0 viimeisimpiin iOS ja Android laitteisiin
Rakenne:     ABS
Paino:     3.5 oz / 100 grams
Yhteys:     Langaton WiFi-yhteys
Syvyysalueen enin./väh:     260 ft (80 m) / 2 ft (0.5 m)
Lämpötila:     Veden lämpötila-anturi
Lämpötilan yksikkö:     Celsius / Fahrenheit
Käyttölämpötila:     -4F että 104F/ -20C että 40C
Akku:     Litium Polymeeri, 3,7 V ladattava
Akkulaturi:     110V / 240V. Micro USB.
Kaikuluotaimen tyyppi:     Kaksoiskeila
Taajuudet:     290 kHz (15°) / 90 kHz (55°)
Väri:     Musta

Arviot

Ei arvosteluja tällä hetkellä.

Kirjoita arvio

Deeper Smart Sonar Pro kannettava kaikuluotain

Deeper Smart Sonar Pro kannettava kaikuluotain

Deeper Smart Sonar Pro

Deeper Smart Sonar PRO on joustava ja heiteltävä kaikuluotain, joka soveltuu täydellisesti ranta-, vene- ja pilkkikalastukseen.
Ostopaikka


7 muuta tuotetta samassa kategoriassa: