ELEKTRONIIKKA

Tiedot

Myymälämme

Myymälämme

Myymälämme sijaitsevat Helsingissä Lauttasaaressa ja Herttoniemessä

ELEKTRONIIKKA

Laadukas vene-elektroniikka tekee veneilystä mukavampaa ja turvallisempaa. Täydelliset elektroniikkapaketit tunnetuimmilta ja luotetuimmilta tuotemerkeiltä takaavat toimivan ja helppokäyttöisen järjestelmän veneeseen.

ELEKTRONIIKKA -

Tuoteryhmät

 • KARTTAPLOTTERIT

  Monitominäytöllä voit mm. seurata aluksen kulkua kartalla, luoda reittejä ja tallentaa reittejä. Ominaisuuksia on lukemattomia. Useimpiin karttaplottereihin on myös kytkettävissä mm. tutka, autopilotti, audiolaitteitakaikuluotain jne. Sivuiltamme löydät Raymarine ja Garmin tuotemerkkejä.

 • KAIKULUOTAIMET

  Tarkalla kaikuluotaimella näkee pohjan muodon käyttäytymisen veneen alla. Eteenpäin näyttävällä kaikuluotaimella voi välttää pohjakosketuksia ja varmistua turvallisesta kulusta. Kalastajille löytyy uusia upeita 3D-kuvamaisia kaikuluotainmalleja sekä viistokaikuja. Saatavilla olevia kaikuluotaintyyppejä ovat mm: DownVision, HD-ID, 77/200 kHz, 50/77/200 kHz, SideVü, LiveVü.

 • AUTOPILOTIT

  Autopilotin avulla voi hetkeksi keskittyä muuhun kuin kulkusuunnan tarkkailuun. Purjeiden nostaminen, siiman laskeminen tai vaikkapa navigointi on huomattavasti helpompaa kun molemmat kädet ovat vapaana. Anna hydrauli-, pinna-, ruori- tai kaapelipilotin ohjata venettäsi haluttuun kulkusuuntaan silloin kun sinulla on muuta tekemistä.

 • TUTKAT JA TUTKAPAKETIT

   

 • VHF

  Eniten vesillä käytetyt kommunikointivälineet eli VHF-radiopuhelimet veneilykäyttöön. VHF-puhelimia käytetään mm. hätä- turvallisuus-, kutsu- ja huvivenetarkoituksessa. Puhelimia on kannettavia sekä kiinteitä malleja. Sivuilla myynnissä olevien VHF-radiopuhelimien lähetystehot ovat välillä 1-28 Wattia. DSC, AIS, Haileri ja Intercom -malleja.

 • LÄMPÖKAMERAT
 • AIS

  B-luokan vastaan ottavilla (ja lähettävillä) AIS-vastaanottimilla näet muiden alusten tiedot monitoiminäyttösi ruudulla ja lähettävällä laitteella voit myös lähettää omat alustietosi muiden nähtäväksi. Vastaanotettavat AIS-tiedot sisältävät aluksen nimen, kurssin, nopeuden sekä sen hetkisen navigointitilan.

 • AUDIO

  Laadukkailla veneaudiolaitteilla luodaan veneilyyn tunnelmaa ja viihtyvyyttä. Vesitiiviit veneradiot kaiuttimineen sekä niiden laadukas äänenlaatu varmistaa sopivuuden myös vaativammalle veneilijälle.

 • TV- ,VHF-, FM- ANTENNIT

  Laadukkaat TV-, VHF- ja radio-antennit venekäyttöön. Tuotemerkkeinä Raymarine, Garmin, Glomex...

 • HÄLYTTIMET JA PAIKANTIMET
 • MITTARI-INSTRUMENTIT

  Mittari-instrumentit kattavasti veneilyyn. Raymarinelta löytyvät niin langallisena kuin langattomanakin autopilottinäytöt sekä tuuli-, kaiku- ja lokimittarit. Wemalta löytyvät veneeseen mm. vesi-, septi-, polttoaine- ja GPS-mittarit. Gobius-mittareilla näet vesi-, polttoaine- tai septisäiliön nestepinnan tilanteen tankin ulkopuolelta mitattuna.