Helly Hansen


Helly Hansen on norjalainen tuotemerkki, joka perustettiin vuonna 1877 kapteeni Helly Juell Hansenin ja hänen vaimonsa Maren Margarethe Hansenin toimesta. Yritys sai alkunsa pienestä purjehdusvaatetehtaasta Mossissa, Norjassa.

Helly Hansen on tunnettu korkealaatuisista ja innovatiivisista ulkoiluvaatteistaan ja -varusteistaan. Heillä on laaja valikoima tuotteita miehille, naisille ja lapsille, ja tuotteet sopivat monenlaisiin aktiviteetteihin, kuten retkeilyyn, vaellukseen, hiihtoon, purjehdukseen ja veneilyyn.

Helly Hansen on edelläkävijä uusien teknologioiden ja materiaalien kehittämisessä. He käyttävät tuotteissaan mm. Helly Tech® -kalvoja, jotka ovat vedenpitäviä, hengittäviä ja kestäviä.

Veneilijän Verkkokaupasta löydät purjehdukseen ja vapaa-aikaan soveltuvia Helly Hansen naisten ja miesten vaatteita, purjehdustakkeja, purjehdushousuja ja huppareita. Meiltä saat myös Helly Hansen purjehduskengät edullisesti.

Tutustu valikoimaan ja tilaa jo tänään!

Helly Hansen Ale

Helly Hansen -ale on myyntitapahtuma, jossa voit säästää jopa 50 % Helly Hansenin vaatteista, kengistä ja varusteista. 

Ale sisältää laajan valikoiman tuotteita miehille, naisille ja lapsille, ja se on loistava tilaisuus hankkia laadukkaita ulkoiluvaatteita ja -varusteita edulliseen hintaan.

Veneilijän Verkkokauppa järjestää Helly Hansen alennusmyynnin useita kertoja vuodessa, yleensä kaikkein suosituimmista tuotteista. Ale on voimassa sekä verkkokaupassa että Lauttasaaren ja Herttoniemen venetarvikeliikkeissä.

Tässä on joitain vinkkejä Helly Hansen Alesta hyötymiseen:

Suunnittele etukäteen. Mieti, mitä tuotteita haluat ostaa, ja aseta budjetti.

Tarkista myynti verkossa ja myymälässä. Helly Hansenilla on usein erilaisia ​​tarjouksia verkossa ja myymälöissä.

Liity Veneilijän Verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi. Saat ilmoituksia tulevista myynneistä ja tarjouksista.

Ole nopea. Suosituimmat tuotteet myydään usein nopeasti loppuun.

Tilaa Veneilijän verkkokaupan uutiskirje

Loading...